Top
 

Tenerife

Tenerife

 

Uživanje u suncu tokom cele godine!

Dobri klimatski uslovi čine Tenerife popularnom destinacijom za odmor tokom cele godine.

Tenerife su idealna destinacija za ljubitelje sunca, ali i planina. Ostrvo je dugačko 80 km i najveće je od svih Kanarskih ostrva. Glavni grad je luka Santa Cruz de Tenerife. Smešten na severu ostrva, smatra se izuzetno važnim komercijalnim centrom. Jedan od simbola ostrva je koncertna dvorana koju je projektovao čuveni španski arhitekta Santiago Calatrava.

 

✪Hoteli sa najboljim odnosom cene i kvaliteta✪

 

Hotel Las Aguilas 4* Puerto de la Cruz   

 

Nalazi se na brežuljku i pruža jedinstven pogled na more, na Puerto de la Cruz. Mirna lokacija okružena zelenilom. Centar grada nudi restorane, prodavnice i zabavu. Nekoliko puta dnevno postoji usluga prevoza do Puerto de la Cruz. Vreme transfera je oko 90 min.

 

 

 

Hotel Puerto Palace 4* Puerto de la Cruz

 

Hotel se nalazi u mirnoj oblasti, i okolina je idealna za dugačke šetnje u prirodi. Lepa oaza park Taoro je na pešačkoj udaljenosti. Do centra Puerto de la Cruz vreme transfera je oko 90 min. Udaljen je oko 115 km od areodroma REINA SOFIA, plaža PLAYA JARDIN  je na 1 km kao i mesto Puerto de la Cruz.

 

 

 

ADRIAN Hotels Jardines De Nivaria 5* Costa Adeje

 

Atraktivni kompleks se sastoji od 6 zasebnih objekata. Predivan bazen, vrt sa palmama, mostovima, fontanama i vodopadima. Hotel je odvojen promenadom od blago nagnute peščane plaže. U blizini se nalaze restorani i prodavnice. Vreme transfera je oko 40 min.

 

 

TENERIFE su destinacija za svačiji ukus – neograničen broj mogućnosti 

Tenerifi su odličan izbor za porodično letovanje. Prekrasne peščane plaže, azurno plavo more, mnogobrojni tematski parkovi samo su neki od razloga zašto će vaši mališani uživati na odmoru. Tome naravno doprinosi i pogodna klima tokom cele godine.

 

✪ Zabava u vodi za celu porodicu

Idealne plaže za letovanje sa decom nalaze se na jugu ostrva. Brojne su široke plaže sa belim peskom i postepenim ulaskom u more, što najmlađima omogućava da se bezbedno brčkaju i prave zanimljive kule od peska. Ako ste ljubitelj mirnih plaža svakako posetite Playa Grande u Poris de Abona ili Playa Montana u El Medano. Na Playa de la Pinta i Playa de las Américas pored dobre plaže imaćete priliku da uživate u vodenim parkovima koji garantuju savršenu zabavu za celu porodicu.

 

 

 

Na TENERIFIMA zaboravite na dosadu

Pored izvanrednih plaža, na Tenerifima cela porodica može uživati u brojnim avanturama. Poseta fantastičnom parku Las Aguilas oduševiće vašu decu dok gledaju egzotične životinje. U prelepom parku Loro, gde se na teritoriji od 12 hektara prepliću čarobni vrtovi, uređene bašte, možete uživati razgledajući razne životinje iz džunge poput papagaja, krokodila i tigrova.

 

 

 

 

✪ Putovanje sa decom u TUI HOTELIMA

U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor hotela idealnih za boravak sa decom – bogat sadržaj, animacija kao i profesionalno osoblje koje će brinuti o najmađim gostima.

 

 

 

 

 

Najbolji hoteli za odmor sa decom

 

Best FAMILY Park Club Europe 3* Playa de las Americas           

 

100% porodični hotel sa velikom bazenom, živahnom atmosferom i brojnim mogućnostima za sport i zabavu. Do peščane plaže Playa del Camison ima oko 300 m, do Playa de las Vistas 600 m. U blizini se nalaze prodavnice. Vreme transfera je oko 40 min. Aerodrom je na 19km, vreme transfera je oko 40 min.

 

 

 

Arona Gran & Spa 4* – Los Cristianos

 

Hotel se nalazi neposredno iznad promenade do koje se može doći liftom. Mala peščana plaža i luka Los Cristianos udaljene su oko 400 m. Centar Los Cristianos sa prodavnicama je udaljen oko 600 m. Vreme transfera je oko 20 min.

 

 

 

 

Best FAMILY GF Isabel 4* – Costa Adeje

 

Kompleks idealan za porodice nudi bazen za decu kao i mini golf. Udaljen je oko 600 m od duge peščane plaže i šetališta Playa de Fanabe. U blizini se nalaze brojne prodavnice, restorani, butici i barovi. Vreme transfera je oko 40 min. Aerodrom je na 20 km, vreme transfera je oko 20 min.

 

 

 

 


 • Included
  Tenerife
 • Not Included
  Departure Taxes
  Entry Fees
  5 Star Accommodation
  Personal Guide
  Breakfast