Top
 

Malta

Malta

 

Malta, gde sunce sija 300 dana u godini, je idealna destinacija za letovanje, kao i za kratka, gradska putovanja. Ova ostrvska država Mediterana je poznata po svojim  predivnim plažama, zanimljivim lokacijama, skrivenim uvalama, ali i po bogatom kulturnom nasleđu. Ukoliko ste ljubitelji arhitektonskih remek dela i istorijskih spomenika, posetite prestonicu Valetu koja je proglašena UNESCO-ovom svetskom baštinom.

Aktivni turisti koji žele da obiđu Maltu za kratko vreme, svakako treba da posete ostrva Gozo i Komino, poznat po zalivu Plava Laguna. Ostrvo Gozo je idealno za ljubitelje ronjenja. Na ostrvu Komino možete da se prepustite laganom ritmu i uživate u belim peščanim plažama, kristalnoj vodi i prirodnom okruženju koji mami svojom lepotom.

 

Zaljubite se u ovu destinaciju i

izaberite neki od hotela iz naše ponude

 

Hotel Dolmen Resort and Spa 4* – St. Paul`s Bay

 

Hotel se nalazi u zalivu St. Paul. Centar sa restoranima udaljen je svega nekoliko minuta hoda, a plaža 200 m.

 

 

 

 

Mellieha Bay Resort 3* – Mellieha Bay

 

Nalazi se na severozapadnom delu ostrva, okružen predivnom prirodom i nudi pogled na Sredozemno more. Možete se opustiti na nekom od bazena i li na privatnoj plaži. Dobra je polazna tačka za istraživanje ostrva Gozo i Komino.

 

 

 

Hotel The Westin Dragonara Resort 5* – St. Julian`s

 

Smešten je na površini od 74.000 m2 na poluostrvu St. Julian. Ovaj luksuzni kopleks nalazi se u mirnom okruženju. Ukoliko želite da osetitete autentičan malteški život, posetite centar poluostrva koji je udaljen 300 m.

 

 

 

 


 • Included
  Malta
 • Not Included
  Departure Taxes
  Entry Fees
  5 Star Accommodation
  Personal Guide
  Breakfast