Top
 

Kipar

Kipar

Raznolikost ovog ostrva istočnog Mediterana opravdano ga čini jednom od najatraktivnijih turističkih destinacija. Tokom odmora na Kipru uživajte u fantastičnim plažama, umetnosti i kulturi iz različitih vremena, prekrasnoj prirodi i toplom gostoprimstvu.

Opustite se u udobnom hotelu na plaži u Aja Napi, mestu koje je prepoznatljivo po belom pesku i tirkiznoj vodi. Ukoliko želite da istražite drevnu istoriju i kulturu, posetite arheološki park u Pafosu. Za ljubitelje noćnog života, izbor je Limasol. Kipar je poznat i kao “ostrvo ljubavi” gde je, prema grčkoj mitologiji, boginja Afrodita rođena je iz morske pene.

 

Izaberite neki od hotela iz naše ponude

 

Atlantica Aeneas Resort & Spa 5* – Ayia Napa          

 

Moderan kompleks sa predivnim pogledom na more. Odvojen je putem dužine 150 m od duge peščane plaže „Nissi-Beach“ i kristalnog mora. Centar Ayia Napa sa prodavnicama i restoranima je na udaljenosti od 3,5 km. Vreme transfera je oko 1h. Međunarodni aerodrom je na 45 km, vreme transfera oko 1h.

 

 

 

TUI SENSIMAR Atlantica Sea Breeze 4* – Protaras

 

Doživite nezaboravne trenutke i odličan odmor uz TUI Sensimar. Hotel je direktno na plaži. Od centra Protaras udaljen je oko 12 km. Restorani i barovi su u blizini. Autobusko stajalište je ispred hotela. Vreme transfera je oko 90 min. Međunarodni aerodrom je na 55 km. Vreme transfera oko 45 min.

 

 

 

Golden Bay Beach Hotel 5* – Larnaca

 

Elegantan hotel smešten na mirnoj lokaciji, okružen tropskim baštama. Direktno je na prekrasnoj peščanoj plaži, na rubu turističkog centra Larnaka. Oko 10 km od starog grada. Oko 15 km od međunarodnog aerodroma. Vreme transfera je oko 20 min.

 

 

 

 


 • Included
  Kipar
 • Not Included
  Departure Taxes
  Entry Fees
  5 Star Accommodation
  Personal Guide
  Breakfast