Top
 

Italija

Italija

Italija je destinacija koja inspiriše na različite tipove putovanja i prava je riznica čulnih zadovoljstava. Možete uživati u umetnosti, kulturi, gastronomiji, modi, kao i u predivnim pejzažima. Posetite rajske plaže na Sardiniji i Siciliji, idilične predele Toskane, najveće jezero Italije Garda, očaravajuću Campaniu i živopisnu alpsku panorama u Tirolu. Neprocenjive su šetnje antičkim Rimom i romantične vožnje gondolom kanalima Venecije.

Pregledajte našu ponudu atraktivnih hotela

 

 

Sardinija

Sardinija, drugo po veličini ostrvo u Mediteranu, privlači posetioce svojom predivnom prirodom, istorijskim znamenitostima i harizmatičnim italijanskim duhom. Plaže sa belim peskom, tirkizno plavo more, brežuljci i masivne planine karakterišu pejzaž ovog ostrva. Njegova raznolikost i 300 sunčanih dana godišnje, pretvoriće vaš odmor u pravu atrakciju bilo da ste ljubitelj mora, planinarenja,  ili pak zaljubljenik u istoriju i kulturu. Uživajte u luksuznim plažama Costa Smeralde i osetite mediteranski duh živopisnih gradova.

 

 

Sicilija

Ono što čini Siciliju najinteresantnijim ostrvom Mediterana su fantastične plaže, kulturne znamenitosti, jedinstveni predeli, bogata gastronomska ponuda i vrhunska vina. Za ljubitelje aktivnog odmora, pravi raj je nacionalni park Zingaro. Ako vas privlače vodeni sportovi, obala nudi beskrajne mogućnosti. Za porodični odmor idealna je plaža Macari. Kapela Palatina i istorijski trg Quattro Canti su samo neke od atrakcija koje čine Palermo popularom destinacijom. Najveće mediteransko ostrvo vas čeka!

 

 

Toskana

Ne možete odoleti predivnom pejzažu Toskane gde se prelivaju živopisne boje lavande, suncokreta, lišća vinove loze i makovih polja. To je čini jednom od najromantičnijih regija Italije. Tradicionalne vile i veličanstvene građevine čine arhitekturu ovog kraja posebnom. Kako se smatra kolevkom renesanse, bezbroj kulturnih senzacija možete videti u autentičnim gradovima Firenci, Pizi i Sijeni. Toskana spade u svetska gastro destinacija, te se svakako prepustite čarima vrhunskih vina Chianti, Brunello di Montalcino i kulinarskih specijaliteta. Priliku da uživate u tirkiznoj boji Sredozemnog mora iskoristite na Rivijeri Etruskan.

 

Kalabria

Najjužniji položaj kontinentalne Italije zauzima šarmantna i uzvišena Kalabrija. Regija privlači posetioce svojim veličanstvenim planinskim vencima, plodnim dolinama i slatkom aromom bergamota. Šume starog hrasta prosto mame na duge šetnje i uživanje u prirodi.  Obilazak nacionalnog parka Sila nudi jedno od najlepših iskustava u Kalabriji. Prijatna sela sa belim peščanim plažama i kristalnom vodom, idealna su ukoliko želite  relaksaciju i mir. Upotpunite vaš odmor lokalnim specijalitetima, uživajte u laganim jelima i kvalitetnom vinu.

Rezervišite svoj odmor u Kalabriji na vreme!

 


 • Included
  Italija
 • Not Included
  Departure Taxes
  Entry Fees
  5 Star Accommodation
  Personal Guide
  Breakfast