Top
 

Bali ✈

Bali ✈

Krenite na uzbudljivo putovanje i posetite Bali, najimpresivnije ostrvo Indonezije. Očaravajući pejzaži, plaže, hramovi, istorija i kultura – sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor.

Ovde možete uživati u raznovrsnim aktivnostima na vodi. Ostrvo se nalazi u Indijskom okeanu i predstavlja raj za ronioce kako zbog prijatne temperature mora, tako i zbog čarobnog podvodnog sveta.

Jug je posebno interesantan mladencima zbog svojih prelepih, belih plaža. Uživajte sa partnerom u prijatnom suncu i u zajedničkom vremenu.

Istražite ovo rajsko mesto i  rezervišite hotel na Baliju.

 

✪ Highlights hoteli Bali ✪

 

Ayodya Resort Bali 5*Nusa Dua Beach Bali   

 

 

Hotel se nalazi na jednom od najlepših delova plaže Nusa Dua. Peščana plaža u ovom delu je idealna za duge šetnje. Resort se nalazi u blizini Bali Golf & Countri Club-a i trgovačkog centra Bali Collection.

Transfer do aerodroma: cca. 12 km. Vreme transfera: oko 40 minuta.

 

 

 

The Laguna, A Luxury Collection 5* – Nusa Dua beach Bali 

 

 

Resort je odvojen promenadom od fine peščane plaže Nusa Dua.  “The Westin Resort Nusa Dua” se nalazi u blizini. Besplatni autobusi voze nekoliko puta dnevno do trgovačkog centra Bali Collection.

Vreme transfera od aerodroma: oko 40 minuta.

 

 

 

Maya Sanur Resort & Spa 5*Sanur

 

 

Resort  se nalazi direktno na plaži, samo odvojeno promenadom od prekrasne peščane plaže. Sanur sa svojim trgovinama nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Vreme transfera do aerodroma : oko 40 minuta.

        

 

 

 

BALI – izaberite hotel i napravite plan za avanturu 

                   

Na Baliju ćete uživati u impresivnim pejzažima. Bujna pirinčana polja, vulkanski pejzaži, hramovi se svakako moraju naći na listi “ MUST SEE “. Upoznajte lokalce na šarenim pijacama i posetite Ubud. Uronite u duhovni odmor uz jogu i meditaciju. Bali je pravo mesto za harmonizaciju tela, uma i duše. Obiđite dva najpopularnija hrama: najveći hram na Baliju – Pura Besakih, nalazi se na planini Gunung Agung i morski hram Pura Tanah Lot.

Izbor je na vama – gotove kombinovane ture ili želite sami da kreirate svoje putovanje. Tim naših saradnika je osmislio plan za avanturističke obilaske na Baliju – tako da ne propustite ni jedno od najzanimljivijih mesta. Ukoliko želite sami da izaberete hotel po vašem ukusu, pogledajte našu ponudu na Baliju.

 

 

✪ Najbolje vreme da se poseti Bali

Idealno vreme za putovanje na Bali je tokom suve sezone na ostrvu koja traje  od maja do oktobra. Tokom kišne sezone, od novembra do marta, mogu se očekivati učestali pljuskovi. Obilnije padavine se mogu očekivati u Ubudu. Prosečna temperature varira 25 do 27 °C. Bali je svakako idealna destinacija za odmor na plaži tokom cele godine zahvaljujući temperature vode koja se kreće između 25 i 30 °C.

 

 

 


 • Included
  Bali ✈
 • Not Included
  Departure Taxes
  Entry Fees
  5 Star Accommodation
  Personal Guide
  Breakfast