Loading...

Bali Letovanje

Krenite na uzbudljivo putovanje i uverite se zašto je  Bali najimpresivnije ostrvo Indonezije. Nestvarni pejzaži, plaže, hramovi, istorija i kultura ..

Ovde možete uživati u raznovrsnim aktivnostima na vodi. Ostrvo se nalazi u Indijskom okeanu i predstavlja raj za ronioce kako zbog prijatne temperature mora, tako i zbog čarobnog podvodnog sveta.

Jug je posebno interesantan mladencima zbog svojih prelepih, belih plaža. Uživajte sa partnerom u prijatnom suncu i u zajedničkom vremenu.

Istražite ovo rajsko mesto i  rezervišite hotel na Baliju

 

✪ Highlights hoteli Bali ✪

 

Ayodya Resort Bali 5* – Nusa Dua Beach Bali   

Hotel se nalazi na jednom od najlepših delova plaže Nusa Dua. Peščana plaža u ovom delu je idealna za duge šetnje. Resort se nalazi u blizini Bali Golf & Countri Club-a i trgovačkog centra Bali Collection.

Transfer do aerodroma: cca. 12 km. Vreme transfera: oko 40 minuta.

 

The Laguna, A Luxury Collection 5* – Nusa Dua beach Bali 

Resort je odvojen promenadom od fine peščane plaže Nusa Dua.  “The Westin Resort Nusa Dua” se nalazi u blizini. Besplatni autobusi voze nekoliko puta dnevno do trgovačkog centra Bali Collection.

Vreme transfera od aerodroma: oko 40 minuta.

 

Resort  se nalazi direktno na plaži, samo odvojeno promenadom od prekrasne peščane plaže. Sanur sa svojim trgovinama nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Vreme transfera do aerodroma : oko 40 minuta.

        

BALI – izaberite hotel i napravite plan za avanturu                    

 

Na Baliju ćete uživati u impresivnim pejzažima. Bujna pirinčana polja, vulkanski pejzaži, hramovi se svakako moraju naći na listi “ MUST SEE “. Upoznajte lokalce na šarenim pijacama i posetite Ubud. Uronite u duhovni odmor uz jogu i meditaciju. Bali je pravo mesto za harmonizaciju tela, uma i duše. Obiđite dva najpopularnija hrama: najveći hram na Baliju – Pura Besakih, nalazi se na planini Gunung Agung i morski hram Pura Tanah Lot.

Na vama kakav tip aranžmana za Bali ćete izabrati – gotove kombinovane ture ili želite sami da kreirate svoje putovanje. Tim naših saradnika je osmislio plan za avanturističke obilaske na Baliju – tako da ne propustite ni jedno od najzanimljivijih mesta. Ukoliko želite sami da izaberete hotel na Baliju po vašem ukusu, pogledajte našu ponudu na Baliju.

 > Aranžmani za Bali 

✪ Najbolje vreme da se poseti Bali

Idealno vreme za putovanje na Bali je tokom suve sezone na ostrvu koja traje  od maja do oktobra. Tokom kišne sezone, od novembra do marta, mogu se očekivati učestali pljuskovi. Obilnije padavine se mogu očekivati u Ubudu. Prosečna temperature varira 25 do 27 °C. Bali je svakako idealna destinacija za odmor na plaži tokom cele godine zahvaljujući temperature vode koja se kreće između 25 i 30 °C.