Follow Us


📞+381/11 41 14 000
✉ info@holidayes.rs
Top
 

Jamajka – TOP 10 All Inclusive hotela

Jamajka je jedna od svetskih prestonica za All Inclusive hotele i jedno od prvih karipskih ostrva koje je uvelo koncept All Inclusive kako bi privukli turiste umorne od plaćanja a la carte cena i skrivenih naknada. All-inclusive hoteli su posebno popularni u okolini zaliva Montego Bay, Negril, Ocho Rio.

 

Jamajka – Montego Bay – Ponuda All Inclusive hotela

 

Montego Bay je glavno mesto na ostrvu i sinonim za karipski raj. Najlepši hoteli se nalaze upravo ovde, i kako je drugi grad Jamajke, pulsira životom i danju i noću.

 

detaljnije o hotelu

Hyatt Zilara Rose Hall ☆☆☆☆☆

Lokacija: Montego Bay

Ovaj luksuzni adults only resort na peščanoj plaži je idealan za bekstvo od užurbanosti svakodnevnog života. Bilo u paru ili sa prijateljima – u ovom kompleksu postoje beskrajne mogućnosti za odrasle kako bi se opustili i  uživali tokom odmora.


 

detaljnije o hotelu

Secrets St. James Montego Bay ☆☆☆☆☆

Lokacija: Montego Bay

Adults only hotel obećava predivan odmor u opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Koncept Unlimited Luxury® i savremeni Spa centar će ispuniti sve vaše želje tokom odmora. Nalazi se direktno na dugoj, finoj peščanoj plaži. U neposrednoj blizini nalazi se pet poznatih golf terena.


 

detaljnije o hotelu

Breathless Montego Bay Resort and Spa ☆☆☆☆☆

Lokacija: Montego Bay

Luksuzni resort sa konceptom adults only nudi jedinstveno Unlimited Luxury ® iskustvo. Smešten je pored malog mosta na prelepoj peščanoj plaži, udaljen oko 20 min vožnje od aerodroma Montego Bay. Uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi u okviru izuzetnih restorana ovog kompleksa, kao i u luksuznom Spa centru.


 

detaljnije o hotelu

Iberostar Selection Rose Hall Suites ☆☆☆☆☆

Lokacija: Montego Bay

Posebno dobar izbor za porodice! Hotel se nalazi direktno na peščanoj plaži. Aerodrom je udaljen oko 20 min vožnje od hotela. Resort nudi uslugu All Inclusive, i na raspolaganju vam je 6 restorana i 6 barova.


 

Jamajka – Negril – Ponuda All Inclusive hotela

 

Negril je grad na zapadnoj strani ostrva, gde vas očekuje svetski poznata plaža Seven Mile sa blistavim belim peskom i kristalno čistim more. Luksuzni hoteli se nalaze na severu, dok manji porodični hoteli su locirani na jugu. Grad ima ponudu i za najzahtevnije posetioce.

 

detaljnije o hotelu

Couples Negril ☆☆☆☆☆

Lokacija: Negril

Adults only hotel koji osvaja svojim modernim karipskim dizajnom i velikom pažnjom posvećenom detaljima. Tropska bašta, kulinarski užici i opsežna all-inclusive ponuda čine savršen odmor mogućim. Hotel je smešten na prelepoj beloj peščanoj plaži, oko 11 km od centra Negrila.


 

detaljnije o hotelu

Sandals Negril Beach Resort Spa ☆☆☆☆☆

Lokacija: Negril

Resort na Karibima predviđen samo za parove, smešten direktno na plaži, usred tropskih vrtova. Uživaćete u 7 restorana i barova, kao i u Red Lane Spa centru i brojnim wellness programima koje nudi.


 

detaljnije o hotelu

Hideaway at Royalton Negril ☆☆☆☆☆

Lokacija: Negril

Hideaway – ekskluzivna adults only zona u luksuznom kompleksu Royalton Negril, gde vas očekuje divan odmor sa savršenom uslugom, visokokvalitetnom gastronomskom ponudom i dodatnim ekskluzivnim sadržajima kao što su infinity bazen, plaža i odličan restoran. Smešten je na plaži Bloody Bay, oko 8 km od centra Negrila.


 

detaljnije o hotelu

Hotel Riu Palace Tropical Bay ☆☆☆☆☆

Lokacija: Negril

Divna lokacija na jednoj od najlepših plaža na Jamajci, moderno dizajniran bazen, raznovrsna gastronomska ponuda i moderne, udobne sobe samo su neki od benefita ovog prelepog hotela. Smešten na plaži Bloody Bay. Tržni centar je udaljen oko 6 km. Vreme transfera do glavnog aerodroma Montego Bay: oko 80 minuta.


 

Jamajka – Falmouth – Ponuda All Inclusive hotela

 

Luka Falmouth, koja je jedan od najvećih kolonijalnih gradova Jamajke, je spektakularna i nosi sa sobom bogato nasleđe. Nalazi se između popularnog zaliva Montego Bay i Ocho Rios.

 

detaljnije o hotelu

Royalton Blue Waters ☆☆☆☆☆

Lokacija: Falmouth

Ovaj porodični hotel sa elegantnom arhitekturom nudi All-In Luxury® iskustvo sa privatnom uslugom, luksuznim sobama i širokim spektrom sportskih i zabavnih opcija. Splash Park takođe obećava zabavu i raznolikost.


 

detaljnije o hotelu

Royalton White Sands Montego Bay ☆☆☆☆

Lokacija: Falmouth

Moderan ambijent, široka all-inclusive ponuda i predivna peščana plaža čine ovaj hotel savršenim mestom za odmor za porodice i parove. Nalazi se direktno na privatnoj peščanoj plaži. Udaljen je 31 km od centra Montego Bay-a.

 

holidayes

Sorry, the comment form is closed at this time.